Hundhjärtat

Hundhjälpen behövs - Kontakta oss

Använd detta formulär om du vill komma i kontakt med oss. Har du frågor? Ideer? Tips? Eller annat - Hör av dig!
  

 


 

Hundhjälpen behövs - Om föreningen

Förenigen kommer att samarbeta inledningsvis med två större hägn varav det ena är i stort behov av ekonomisk hjälp. Eftersom det inte finns några resurser till att hjälpa till ekonomiskt så kommer ett distanshundsprojekt att användas. En typ av sponsorprogram helt enkelt.

Vi samarbetar också delvis med privata volontärer och hjälper enskilda hundar ut från kommunens förvar. Samarbetet inkluderar adoptioner också så hundar får nya hem i både Sverige, Finland, Belgien och Danmark. Framöver kommer samarbete även finnas med Tyskland och Storbritannien.

Vi är inte så många aktiva och behöver bli fler. Är du intresserad och har ledig tid och intresserad av att hjälpa till med tex. styrelseuppdrag, adoptioner, jourhem mm är du välkommen att höra av dig. 

Föreningen bildades sommaren 2015 och är en frivillig organisation. Medlemmar arbetar helt ideellt och föreningen drivs utan vinstsyfte. Genom insamling och sponsorbidrag kommer föreningens projekt att underhållas och utvecklas på olika nivåer. Ev. överskott går oavkortat tillbaka till hundar och hägn samt övriga behov inom föreningen. 

Flera av våra medlemmar har tidigare erfarenhet av adoptionsprogram i Rumänien och har varit på plats flertalet gånger. Andra har lång erfarenhet av adoptivhundar och har haft hemmet öppet för jourhundar. 

Än så länge är vi en liten grupp men hoppas självklart på att växa och bli fler aktiva. Vi behöver mer volontärer både för styrelseuppdrag och aktivt arbete på fältet med adoption, jourhem, resor, transporter, hembesök, efterkontakt och uppföljning samt volontärhjälp på plats i hägnen nere i Rumänien.

Vi som arbetar aktivt med detta just nu heter Anita, Liz, Yvonne, Carina, Aurora, Camilla, Petra, Alex, Inna och Nina.

Har du intresse av att engagera dig aktivt i hundhjälp hör gärna av dig!

Vår epost info@hundhjartat.se 

 

 

 

 

Dagens datum

fredag
5
juni
Bo

2020
Vecka 23