Hundhjärtat

Blogg

Lilla Alwa hittades som 3-4 veckors valp mitt ute på en åker i gassande solsken......

72368083_2295631187324176_4834056060392177664_n

Aiwa är en bedårande söt liten hundflicka som hittades som 3-4 veckors valp helt ensam på en stor åker. Där riskerade hon bland annat att bli nedtrampad av ett gäng hästar...… Ingen vet hur den lilla valpen hamnat där. Troligtvis dumpad...… ett vanligt men grymt sätt att göra sig av med oönskade valpar i Rumänien.
Lilla Alwa hade tur och just denna dag hade hon en ängel som vakade över henne henne...… Den lilla valpen var svårt uttorkad mitt ute på åkern i den gassande solen.....med sina sista krafter gnydde hon och pep så högt hon bara kunde i hopp om att hennes mamma skulle komma......Men ingen mamma kom men däremot en snäll människa.
 
Den dagen fick Alwa följa med till hägnet för att bli omhändertagen. Nu fyra månader senare är hon en pigg och underbart söt liten hundflicka i storlek som en katt! Och så mycket större kommer hon nog inte att bli.....
Vi hoppas att Aiwa snart får ett bra adoptions erbjudande men under tiden behöver hon en sponsor. Hon bor på ett hägn där man i princip hittar övergivna, sjuka och trafikskadade hundar var och varannan dag. Det är fattigt och väldigt lite donationer. Man kämpar med knappa medel och försöker så gott det går att mätta alla hungriga magar.
Det är svåra tider.
 
Vi försöker att göra skillnad och har startat ett distansprojekt där hundar får sponsorer genom distansadoption. På detta vis kan alla hundar på hägnet få hjälp och förhoppningsvis kan foderleverans till hägnet bli mer regelbundet och fram för allt - STÖRRE!
Har du möjlighet att hjälpa till är du varmt Välkommen! Du kan till exempel sponsra lilla Alwa hon behöver en eller flera sponsorer som kan dela på ansvaret.