Hundhjärtat

Blogg

Söta IZABELLA behöver en sponsor NU !!

00000000

IZABELLA är en supersöt liten tik, näpen och rar med ett stort hjärta av guld. Hon är bara en av många hemlösa hundar i Rumänien som har fått möjlighet att få komma till ett hägn där hundar får en fristad och slipper leva på gatan. Problemet är bara att det finns så många hundar i denna situation och hägnen blir snabbt fulla. Steriliseringsprojekt föds hela tiden men ännu fler behövs för att komma till rätta med problemet. Under tiden gör volontärer och frivilliga organisationer vad dom kan.

Izabella bor på ett mycket fattigt hundhem i Rumänien. Paret som sköter om hägnet har vigt sitt liv till detta och gör vad dom kan. Varje vecka hittas hundar som behöver hjälp. Ibland varje dag. Är man en äkta djurvän kan man inte bara blunda för ett djur i nöd. Självklart gör man vad man kan. Men med lite hjälp och små donationer som dessutom är väldigt oregelbundna är det svårt att få allting att gå ihop. Många magar att mätta och veterinärkostnader som stiger även om det är billigare med veterinärvård i Rumänien.

Med små medel kommer vi att hjälpa till så gott det går. Vårt hopp är att så många hundar som möjligt ska få sponsorer. I nuläget är det riktigt tufft att få ihop tillräckligt med pengar bara för att köpa in torrfoder. Men det är också prio 1. Så hoppet lever på att alla hunda ska få en sponsor och på så vis kunna hjälpa till att regelbundet beställa foder till hägnet.

Så har du möjlighet - Sponsra och hjälp till varje månad med 100-350 kr. Du kan självklart sponsra hur många hundar du vill!

En av hundarna som behöver en sponsor är Izabella!