Hundhjärtat

 

59742026_2145005428880243_4692884531231850496_n

Rosanna är en mycket vacker tik på bara 1 år född våren 2018. Hon fick komma till hägnet då hon annars skulle dumpas på gatan. Personen som hade henne ville helt enkelt inte behålla henne.

Hon trivs tillsammans med andra hundar och lever i en stor "öppen" flock så inte i någon liten kennel. Men hon tycker inte det är lika kul med människor. Hon är väldigt skygg helt enkelt och går undan om du närmar dig. En hundflicka som behöver träning och har särskilda behov. Vem vet vad hon utsatts för? Kanske har någon varit väldigt dum mot henne.....vem vet. Men som det ser ut just nu så får hon stanna på hägnet som distanshund. Vi får se längre fram om det finns mågon möjlighet att träna och socialisera henne. I vilket fall som helst så är hon väldigt söt och näpen och har en tjock härlig päls. Varm på vintern och håller henne sval på sommaren.

Som sponsor kan du hjälpa till med ett bidrag varje månad till hennes mat och vaccin, avmaskning och spot-on mot fästingar etc. Du har också möjlighet att hjälpa henne med en koja.

Då det i dagsläget finns mer adoptionsvänliga hundar än det finns passande hem så har vi tsv. bestämt att dessa osäkra och rädda hundar får vara kvar på hägnet. Istället får dom vara distanshundar och får på så vis lite extra uppmärksamhet ändå och dessutom ekonomisk trygghet. 

På hägnet finns ingen möjlighet i dagsläget att ge henne coaching så tsv får hon vara en av våra distanshundar. Kanske vi kan få med Rosanna i adoptionsprogrammet såsmåningom. Vem vet?

En väldigt vacker hund......eller hur!

9125234417

 

2019-10-19

Rosanna har fortfarande inte fått någon sponsor?

Vi är i stort behov av ekonomisk hjälp på alla sätt och vis inte minst för att kunna hjälpa hägnet att nå en bättre status. Vårat första mål är att säkra regelbunden foderleverans vilket vi endast kan göra via fadderhundsprojekt (distanshundar).

Så snälla du om du har möjlighet att ställa upp - Gör det!

Mer info. HÄR >>

Kontakta mig

Använd detta formulär om du vill bli distansmatte/husse. Var vänlig fyll i samtliga fält.


 

 

  

 

 
 

Dagens datum

onsdag
8
april
Dymmelonsdagen
Nadja, Tanja

2020
Vecka 15