Hundhjärtat

 

Att bli distansmatte/husse - Kärt åtagande varje månad!

HUNDAR SOM BEHÖVER SPONSORER HÄR >>

hundfadder

Eftersom den största utgiften är att mätta alla hungriga magar så är distansadoption ett av våra viktigaste projekt. Hundhägnet är i stort behov av torrfoder och en stor del av resurserna går dit. Så varje hund som kan få en distanshusse/matte är guld värd! Så snälla har du möjlighet att hjälpa till - Gör det!

Så varje hundfadder är VIKTIG och hjälper till att inte bara hålla en "egen" hund utan medverkar till att hela hundhemmet kan hållas igång. Detta genom att flera ställer upp och sponsrar varje månad kan driften av hägnet säkras. Förutom ovannämnda så har hundhemmet utgifter för el/gas räkningar som också ska betalas. Halm, mediciner och veterinärvård, special foder, valpfoder, kattfoder och mycket annat. Man behöver virke/trävaror, grus, cement, spik, stängsel, färg, verktyg mm. Listan kan bli lång. 

Vad gäller renovering och upprustning så är det tänkt att vi ska bistå genom insamlingar av olika slag.

Så har du lust och möjlighet att bli distansmatte/husse - Bli GÄRNA det! Det gör STOR skillnad för dessa drabbade hundar. Många blir kvar på hundhemmet hela livet och då är det fint om vi kan göra deras vistelse där så bra som möjligt.

Distansverksamheten är en viktig del i arbetet för att samla in pengar till hundhemmet och höja dess status. I princip behövs ALLT på hundhemmet fräschas upp, renoveras och målas. Nya hundkojor behövs, matskålar, rostfria kärl, trallar, grus, klinkers, trävaror och mycket annat. Några kennlar i mindre storlek behövs. Karantänplatser. Rum för vårdplatser och valpar. Ett katthägn och bättre rum med klättermöjligheter osv.

VÄRVA Gärna Distansfamiljer och Sponsorer också!

Känner du någon som vill hjälpa till? Någon som värnar för utsatta hundar? Någon vän. Släkting. Arbetskollega? Alla som vill kan hjälpa till! Har du knappa resurser..... Gå ihop med en kompis eller varför inte ha en eller flera Distanshundar i klassen? Bra skolprojekt!

Annars säj till mamma och pappa att hjälpa till!

Det är bara TILLSAMMANS som vi kan ändra och göra skillnad.

Hur fungerar det?

Du väljer ut en eller flera hundar du vill sponsra eller får en/flera tilldelad. Självklart så kan du sponsra hur många hundar du vill! Du blir uppsatt på siten (frivilligt) som distansmatte/husse till "din"/"dina" hundar. I och med detta blir denna hund tryggad en säker plats framåt.

68746317_2389392647783328_3935785894069403648_n

Vi har många hundar som behöver en distansmatte/husse för att trygga foderleveransen till hägnet i första hand. Så genom att hjälpa och sponsra en hund hjälper du till att hundarna på hela hägnet får mat och slipper gå hungriga. Du kan självklart välja att sponsra "din" hund ensam eller så kan du delsponsra med någon annan. Varje hund behöver 300 kr i månaden för att täcka kostnader som foder, halm, underhåll och gas/el.

1 gång om året samlar vi in pengar för att förnya vaccinationer, avmaska och behandla mot ohyra/fästingar. 

 

 

 

 

Vad kostar det att vara distansmatte resp. distanshusse?

Du väljer själv hur mycket du kan sponsra varje månad. Det finns olika alternativ att välja på och du kan också gå samman med en vän eller varför inte ha en sponsorhund i din klass!?

Välj själv vad du vill/kan betala;

100, 150, 200, 250, 300 eller 350 kr

Varje hund kan ha fler distanssponsorer vårat mål är att varje enskild hund ska ha sponsorbidrag på minst 200 kr.

OBS!! Tänk på att vi INTE har något autogiro så du måste ha egen koll på och komma ihåg att göra dina insättningar. Vi kommer att installera/köpa tjänsten autogiro när vi blir fler medlemmar och sponsorer.

VÅRAT BANKGIRO 5304-8450  SWISH 1232145381

Kan jag skicka saker till min distanshund?

Vad du ska tänka på är att "din" hund inte bor ensam utan i en större flock eller tillsammans med 2-5 andra hundar i en kennel. Får 1 hund måste alla få för att undvika svartsjuka och slagsmål. 

Det bästa du kan göra om du vill samla in saker så behövs alltid filtar, ovalbäddar (plastbäddar), matskålar, vädertåliga leksaker, halsband/koppel, klotänger, handdukar och hållbara hinkar. Sånt är alltid välkommet!

Du kan samla och packa i kartonger. Filtar och handdukar kan läggas i stora plastsäckar och lämnas till oss eftersom vi försöker att skicka med transporten tillbaka så mycket som möjligt. Behöver du mer info kring detta kontakta oss.

Epost info@hundhjartat.se 

Det bästa sättet att hjälpa till på just nu, inledningsvis är att SKÄNKA PENGAR - BLI DISTANSFAMILJ - ADOPTERA!!!

Kontakta mig

Använd detta formulär om du vill bli distansmatte/husse. Var vänlig fyll i samtliga fält.