Hundhjärtat

 

Kenza slogs blodig och fick svälta hos sin tidigare ägare.....

69567728_480321729475833_1499619545436913664_n

Han blev övertalad att lämna henne ifrån sig....nu bor hon på det fattiga med kärleksfulla hägnet "De lyckliga hundarna" och får mat, tillsyn och en klapp då och då. Kenzas liv har inte varit lätt och en enda mardröm. Nu hoppas vi att det vänder och att hon får en sponsor först och främst och gärna också ett eget bra hem!?

Kenza är en stor vacker hund som är lite osäker på andra hundar så hon behöver vara ensam hund inledningsvis. Blir hon adopterad så får man känna sig för och ta ett steg i taget och se hur Kenza socialiserar med andra hundar. På hägnet har hon en egen kennel då det inte fungerar att ha henne i en stor flock.

Hon är underbart söt och älskar sällskap av människor. Ett fritt liv på landet där hon får vara herre på täppan och vakta sitt revir skulle nog passa henne bäst. Gå runt och strosa och lukta på blommorna och ligga och slöa i en snödriva på vintern kan nog vara hennes melodi!

Fast man vet aldrig.....

Först och främst behöver hon en sponsor. Så ställ gärna upp om du har möjlighet.

 

Tillbaka >>

 

ADOPTIONSINFORMATION >>

ADOPTIONSKRAV >>

Kenza behöver en eller flera sponsorer dessutom väntar hon på ett adoptionserbjudande.

Fyll i resp. formulär nedan så kontaktar vi dig snarast.

Kontakta mig

Använd detta formulär om du vill bli distansmatte/husse. Var vänlig fyll i samtliga fält.


 

 

  

 

 
 

Kontakta mig

En första intresseanmälan som du fyller i om du vill adoptera hund. OBS. Den är obligatorisk men EJ bindande. Vi kontaktar dig vidare i adoptionsprocessen.


 

 

 

 

 


 

Välj GÄRNA ut fler hundar du kan tänka dig att adoptera om du känner dig osäker!