Hundhjärtat

 

En liten bedårande hundflicka född i juni 2019 blir small size (liten hund) som vuxen. Små söta valpar ska ha ett hem....eller hur!

72368083_2295631187324176_4834056060392177664_n

Vi har många valpar.....ja många valpar. Volontärer hittar valpkullar slängda på soptippen eller dumpade i en kartong utanför hägnet varje vecka. Ibland varje dag. Små som stora kullar. Nästan alla utan sin mamma.....

Lilla Alwa är en av dom. Nu söker vi ett kärleksfullt och livslångt hem till lill tösen. Hon är underbar!

Alwa har troligtvis en ängel som följer henne.......för änglavakt hade hon. Av en ren slump hittades hon ute i en häst hage där hon låg och gnydde och pep om vartannat. Den lilla valpen var så liten att hon ännu knappt börjat gå och nyligen fått upp ögonen..... ingen vet hur hon hamnat där..... Men hon blev upptäckt och fick komma till snälla människor. Troligtvis hade hennes mamma tagits ifrån henne och man dumpade henne på fältet....ett annat sätt att bli av med en valp....

Så nu söker vi efter ett kärleksfullt och varmt hem åt lilla Alwa där hon aldrig mer riskerar att bli övergiven. Hon är en gladlynt och pigg valp som valpar brukar vara i största allmänhet. En frisk fläkt full med bus och glimten i ögat!

Alwa kommer att bli familjens ögonsten utan tvekan. 

Har du hemmet vi söker - Låt oss då ta hem henne!

Kontakta mig

En första intresseanmälan som du fyller i om du vill adoptera hund. OBS. Den är obligatorisk men EJ bindande. Vi kontaktar dig vidare i adoptionsprocessen.


 

 

 

 

 


 

Välj GÄRNA ut fler hundar du kan tänka dig att adoptera om du känner dig osäker!